»Halo! Si za to?«

BANNER ROTARY HALO_650x340

»Halo! Si za to?« je akcija, ki bo v slovenskih vrtcih, osnovnih in srednjih šolah potekala od 21. marca do 24. aprila 2016. Povezana je s telefoni, ekologijo in dobrodelnostjo. Več informacij na  www.starmobi.si.

 

Namen projekta je ekološki in socialni.

Z zbiranjem starih telefonov neposredno osveščamo mlade o omejenih virih in jim damo priložnost, da lahko tudi sami odgovorno  ravnajo z odpadki in poskrbijo za bolj čisto okolje.

Socialni aspekt akcije pa je pomoč ogroženim otrokom in mladostnikom ter njihovemu izobraževanju. Izkupiček od prodaje zbranih telefonov bo namenjen prav njim.

Rotarijci si prizadevamo, da bi pomagali na izvirne načine, ki ne pomenijo zgolj zbiranja denarja ali prostovoljnih prispevkov.

V projektne aktivnosti želimo vključiti čim širšo javnost. Z vašo podporo bo projekt uspešnejši tako v številu zbranih telefonov kot tudi v številu otrok, ki bodo deležni naše pomoči.

Zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite. Morda boste po domačih predalih poiskali svoj stari mobitel in ga oddali, morda pa boste o akciji povedali še vašim prijateljem, sodelavcem, sorodnikom in sosedom. Kar koli že boste naredili, boste pomagali.

Veselimo se sodelovanja z vami. Hvala za vašo podporo!