Velenje

AKTUALNO VODSTVO
Predsednik: Rok Stropnik
Podpredsednica: Janja Pohorec
Sekretarka: Maja Jalušič
Zakladnik: Nina Svečko
Klubski mojster: Alen Kopič

 


ČLANI

Ajda Trdin, Taja Jalušič, Rok Urbanc, Matija Koželj, Petja Iza Meh Peer, Sabina Skornšek, Luka Štelcer.


 

PRETEKLI PREDSEDNIKI

2016/2017 Ajda Trdin
2015/2016 Ajda Trdin

fb-art

ROTARACT KLUB VELENJE

RUDARSKA CESTA 1

3320 VELENJE

Davčna številka: 33630801

Matična številka: 4088506000

Spletna stran: http://velenje.rotaract.si/

Klubski sestanki: Nedelja ob 17.00; Lokacija: Hotel Paka Velenje, Rudarska cesta 1, 3320 Velenje

e-pošta: rotaract.velenje@gmail.com

Facebook stran: https://www.facebook.com/Rotaract-klub-Velenje

 

Rotaract Klub Velenje je eden mlajših RAC klubov v Sloveniji. Zasluge za ustanovitev gredo Ajdi Trdin in Roku Stropniku, ki sta prevzela pobudo takratnega predsednika RC Velenje, Roberta Gotra, ter idejo organizacije Rotary ponesla med vrstnike.
Medtem ko so se neuradni sestanki začeli že v koncu leta 2015, je bil RAC Velenje uradno ustanovljen v poletju 2016, pod budnim očesom botrskega kluba RC Velenje. Z ustanovitvijo je bil povezan tudi prvi večji projekt kluba – najgloblji charter na svetu. Uradni del ustanovitvene slovesnosti je tako potekal približno 400 metrov pod površjem, v predorih Muzeja Premogovništva Velenje. Kot je v navadi, so bili vsi prostovoljni prispevki gostov charterja namenjeni v dobrodelne namene, tokrat socialno ogroženim otrokom na območju Šaleške doline, v pomoč pri organizaciji ter financiranju vsakoletnega poletnega tabora, ki ga vodi RC Velenje.

Sedaj smo v Rotaract Klubu Velenje mladi, aktivni, ambiciozni in nasmejani člani iz Velenja, ki si prizadevamo za boljši jutri Šaleške doline. Stari smo od 18 do 30  let in pripravljamo ter pomagamo pri različnih dobrodelnih prireditvah. Z njimi si prizadevamo, da bi bila naša družba in življenja posameznikov lepša in prijaznejša. Trudimo se, da bi vnesli v naš prostor svežino in novo energijo.