KLUB – ROTARACT LJUBLJANA 25

22. maja 2015 se je na Ljubljanskem gradu skupina mladih, z željo, da vsaj za drobec olajšamo stisko ljudem okoli nas in dodamo vsak svoj košček sestavljanke k lepšemu jutri, združila v Rotaract klub Ljubljana 25.

Od tistega večera naprej smo medse sprejeli še kar nekaj novih članov, ki so postali del naše družine in se tako že približujemo številu v našem imenu. Prijateljstvo, iskrenost in vključenost nas vodijo na vsakem koraku, tako da se vsakega projekta lotimo s srcem in na prvo mesto postavljamo naše prijateljske odnose v klubu. Skupaj se družimo in organiziramo projekte, katerih sredstva namenjamo različnim ciljem, pri organizaciji pa imamo v mislih pomoči potrebne družine, ki jim zbrana sredstva priskočijo na pomoč v težkih trenutkih.

V letošnjem rotarijskem letu smo začeli z organizacijo športnega projekta, dobrodelnega tenis in badminton turnirja. Turnir je bil organiziran že drugič zaporedoma in je bil po udeležbi in vzdušju nadvse uspešen, zato ga nadaljujemo tradicionalno še naprej.

V decembru se je naše prav tako tradicionalno sodelovanje na decembrski stojnici še razširilo, poleg kuhanega vina, čaja in drugih pijač smo mimoidočim ponudili tudi palačinke z različnimi namazi ter hot-dog-e. Zbirali smo sredstva za enega naših prihajajočih projektov in zavoda Pod strehco, ki nam je bil v pomoč pri pripravi najboljšega kuhanega vina v Ljubljani! V kolikor ste ga v lanskem decembru zamudili, le pazite, da se naslednje leto vidimo in podružimo na naši naslednji stojnici, kot to najbolje znamo!

Seveda v tem letu ni manjkalo druženja in zabave med člani kluba, za nami je odlično izpeljan športno-kulinarični teambuilding, kjer smo na kraških tleh pokrbeli za odlično vzdušje in nepozabno dvodnevno doživetje. Prav tako smo leto 2018 zaključili s prav tako tradicionalno božično večerjo vseh članov. Podružili smo se na najbolj iskren in sproščen način ter se obdarovali. Ne le z malenkostnimi darili, temveč s časom drug za drugega.

Seveda tudi v letu 2019 nadaljujemo v tem energičnem in tudi športnem zanosu tudi v sodelovanju z našim botrskih klubom. Tako smo ponosni del organizacije ZATO dobrodelnih športnih turnirjev ter različnih sproščenih druženj z dobrodelno noto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja