Rotaract klub Kranj

Rotaract Kranj je bil ustanovljen s »charterjem« maja 2013 na Brdu pri Kranju, kjer se še vedno dobivamo vsak drugi torek ob 19. uri. Imamo 7 članic, 6 članov in dva pristopna kandidata. Vsako leto organiziramo vsaj tri dobrodelne dogodke z namenom zbiranja denarja za socialno ogrožene skupine na območju Gorenjske. Aktivni smo pri obiskovanju dobrodelnih dogodkov drugih klubov in prijateljevanju. Vedno smo pripravljeni na nesebično pomoč pod sloganom »Za skupno dobro kot kranjska čebela«.

DOGODKI

CIGARS AND SPIRITS – 25. 5. 2016

Da bi poglobili odnose z drugimi klubi, sklenili nova prijateljstva in širili svoje znanje, smo organizirali izobraževalno delavnico »Cigars & Spirits«. S pomočjo Majde Debevc, poznavalke prestižnih pijač in cigar, in restavracije Cubis, smo pripravili čudovit dogodek in spoznavali svet cigar in žganih pijač. Program, ki se ga je udeležilo 30 prijateljev, je zajemal spoznavanje in degustacijo treh žganih pijač s spremljevalno kulinariko, predstavitev proizvodnje cigar na različnih koncih sveta in degustacijo cigar. Večer se je zaključil na terasi ob prijetnem klepetu, vonju cigar in že prijetnih majskih temperaturah. Dogodek bomo ponovili tudi v letu 2017. Vabljeni!

NOČ ČAROVNIC V KRANJU – 31. 10. 2016

Vsako leto Rotaract klub Kranj v sodelovanju s KluBarom Kranj organizira tradicionalni dobrodelni žur za noč čarovnic. Letos sta nas zabavala skupina November in DJ Grega, obiskovalci pa so lahko poizkusili okusne koktail čarovniške zvarke in svoj obraz prepustili čopičem in rokam spretne Evite, ki je naredila strašen, sexy ali zabaven make up. Celoten izkupiček smo namenili Centru Sonček Kranj (Zveza društev za cerebralno paralizo Slovenije), kjer so bila sredstva namenjena financiranju projekta spremljevalcev.

Vabljeni na tradicionalni dobrodelni žur za noč čarovnic v Kranju!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja