PTUJ KONFERENCA

11. Rotaract predsedniško distriktno konferenco smo člani Rotaract kluba Ptuj organizirali v najstarejšem mestu Slovenije – na Ptuju, v Grand hotelu Primus Ptuj. Imeli smo to čast, da smo pri nas gostili več kot 100 članov Rotaract klubov Distrikta 1912. Srečanje se je odvijalo 15. in 16. oktobra 2016 v Grand Hotelu Primus.

Prvi dan konference je bil namenjen izbrani temi – odnosi. Gostili smo predavatelje, ki so se posvetili različnim vidikom odnosov: Aljaž Godec se je posvetil odnosom na delovnem mestu, Manca Rampre, direktorica Inštituta za psihosintezo Maribor, odnosom v družini oziroma partnerstvu, David Rihtarič in Sandi Anžel pa phubbingu (vpliv družbenih omrežij na odnose). Uradni del prvega dne smo zaključili z zanimivo delavnico team buildinga, ki jo je vodila Natalie C. Postužnik iz podjetja Insights. Zvečer smo se ob večerji in večerni zabavi družili ter pletli nove vezi prijateljstva.

Drugi dan konference je bil kot ponavadi namenjen uradnemu delu, kjer smo vsi klubi predstavili svoje delo, poročali o dogodkih in izmenjali izkušnje preteklega leta.

Rotaractovci kluba Ptuj smo veseli, da ste se konference udeležili v tako velikem številu. Na konferenci smo uživali ob sproščenem druženju in spoznavanju novih ljudi in tako postali motivirani za še uspešnejše prihajajoče rotarijsko leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja