ROTARACT KLUB LJUBLJANA 25

Rotaract Ljubljana 25 se je slovenski Rotary družini pridružil v maju 2015, ko smo s charterjem na Ljubljanskem gradu tudi uradno postali enotna ekipa. Združujejo nas naša pozitivna energija, zagon in ogromno optimizma, kar nam omogoča da vedno vidimo nove načine, kako lahko pomagamo ljudem okoli sebe. Naši botri so nam na srce položili misel, da naj naše prijateljstvo postavljamo na prvo mesto, saj bomo le tako zares uspešni in tega se močno držimo.

V 2 letih našega delovanja je naš klub občutno zrasel, saj smo pridobili kar nekaj novih članov, še posebej pa smo bili počaščeni, ko smo medse sprejeli naši častni članici, Valerie Breitenfeld iz kluba Rotaract Wien-Graben ter Snežano Šuput Gulin, članico kluba Rotary Ljubljana Julija, ki nam je z nasveti in prijazno besedo mnogokrat pomagala pri našem delovanju. Nove prijatelje iz Slovenije in iz tujine vedno sprejmemo z odprtimi rokami. Naš večdnevni obisk pri dunajskem Rotaract Wien-Graben postaja že tradicionalen, v letu 2016/2017 pa se nam je pridružila tudi rotaractovka z Japonske, s katero si drug od drugega vsak teden na novo širimo obzorja in učimo o drugih kulturah.

Veseli nas, da se naša 25ka še povečuje, saj se nam bo v prihodnjih mesecih pridružil tudi Interact, s katerim že sedaj uspešno sodelujemo.

Vsako leto znova se posvečamo različnim projektom, nekateri izmed njih, kot so deljenje kuhanega vina v predbožični Ljubljani in pa »Dvorjenje«, pa počasi postajajo naše klasike, ki se jih vsako leto že vnaprej veselimo in jih z navdušenjem izpeljemo.

NAJBOLJ ODMEVEN DOGODEK

DOBRODELNI TURNIR V ODBOJKI

Tudi letos se je v organizaciji turnirja v odbojki združila celotna družina 25.

Rotaractovci smo veseli vsake priložnosti za druženje z našim botrskim klubom Rotary Ljubljana 25, tokrat pa smo bili še posebej navdušeni, saj smo s skupnimi močni zbirali sredstva za prenovo intenzivne porodne sobe v ljubljanski porodnišnici. Naše razlike nam omogočajo, da je vsak projekt še bolj pester, prijateljski odnos pa vedno poskrbi, da so naši dogodki neverjetno zabavni. S skupno organizacijo smo si taki priigrali enkraten dogodek, ki je 16. junija napolnil ljubljanski BTC s pozitivno energijo.

Na celodnevnem dogodku sta nas obiskali sestri Fabjan, ki sta svoje sposobnosti dokazali tudi na igrišču, raper Trkaj pa je poskrbel za to, da mimoidoči našega turnirja nikakor niso mogli spregledati. Tokratni dogodek je bil še dodatno poseben, saj so nas prvič obiskali člani Interact kluba Ljubljana 25 v ustanavljanju.

Z našimi donatorji, športnimi navdušenci in vsemi mimoidočimi, ki so darovali v dober namen, smo skupaj tudi tokrat Pomagali za oba.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja