Rotaract klub Kranj

Rotaract klub Kranj je letos star pet let! Enajst članov, častna članica in trije kandidati smo ponosni, da že pet let ustvarjamo dobrodelne zgodbe in pomagamo pomoči potrebnim, se družimo in sklepamo nova prijateljstva. V čast nam je, da bomo v svoji kratki zgodovini gostili že drugo Rotararact predsedniško distriktno konferenco. Pri enem letu smo gostili jesensko dvodnevno konferenco, letos pa smo povabili na Bled na enodnevno spomladansko druženje. Na začetku rotarijskega leta smo skupaj z RAC Tržič Naklo gostili post-REM, soorganizirali Gorenjski novoletni Rotary ples, pripravili tradicionalen Halloween žur in aprila dobrodelni koncert, zbirali smo oblačila, maja pa pripravljamo še tradicionalno druženje Cigars & Spirits. Preberite, kako smo se imeli in nas obiščite. J

Noč čarovnic

31. oktobra 2017 so v Kranju rajale čarovnice! V sodelovanju z lokalom Klubar smo pripravili celovečerno dobrodelno zabavo. Gostom so bili na voljo tematski koktejli in mnoge druge pijače, za dober žur pa je poskrbela glasbena skupina November, ki je s svojo karizmo očarala prav vse. Posebno vzdušje so pričarale štiri prav posebne prostovoljke, ki so obiskovalce uredile priložnosti primerno; skrbele so za strašljiv make up in odbite pričeske. Na pomoč pa so nam priskočili tudi člani Interact kluba Kranj. Zbran denar smo namenili gledališkemu festivalu Integra, na katerem sodelujejo ranljive skupine. Z veseljem priznamo, da je bil cilj dosežen.

Dobrodelni koncert

V lokalu Panorama stara pošta v Kranju je 5. aprila potekal dobrodelni dan. Gostje so lahko v dobrodelni namen darovali z nakupom izbranih pijač, katerih celoten izkupiček je Panorama podarila družini v stiski iz Mestne občine Kranj. Oče je pristal na invalidskem vozičku, hišo pa je potrebno temu primerno preurediti. Obiskovalci so se lahko v večernih urah razvajali ob prvovrstnem glasbenem programu, ki so ga pripravili jazz zasedba Deluxemen, Tjaša Hrovat in Uroš Steklasa. Pred in med koncertom pa smo zbirali prostovoljne prispevke za zgoraj omenjeno družino iz naše okolice, ki potrebuje pomoč. Večer se je, prav tako kot celoten dan, izkazal za velik uspeh!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja