ROTARACT KLUB TRŽIČ NAKLO

Rotaract klub Tržič Naklo je otročič v primerjavi z ostalimi, po letih že skoraj odraslimi Rotaract klubi. Kljub našemu kratkemu delovanju pa nam je v letošnjem letu že uspelo izpeljati nekaj svežih dogodkov in veselih druženj.

DOGODKI

Med njimi smo še posebej ponosni na novembrske in decembrske plesne večere z naslovom »Eno zapleš’mo, da se decembra ne osmeš’mo«. Rotaractovce in rotarijce iz širše okolice smo ob pomoči profesionalne plesne učiteljice, po naključju tudi naše članice, naučili prvih plesnih korakov, tisti bolj “uplesani” pari pa so svoje znanje nadgradili že skoraj do amatersko-tekmovalnega nivoja. Z dogodkom smo naredili tudi dobrodelni korak. Z denarjem, zbranim od plesnega tečaja, smo pokrili pol-letno plesno članarino za obetavno mlado plesalko. In kakopak očarali vse na novoletnih zabavah. ;)

In če smo se decembra melodično pozibavali v topli dvorani, se nameravamo prvo soboto v marcu utrditi v naravi na snegu. Organiziramo namreč sankanje in pohod na Stari Ljubelj z naslovom »With sledge over border edge«.

Stari Ljubelj ima veliko simbolno vlogo, saj se nahaja na meji med Slovenijo in Avstrijo. Na dogodek smo zato povabili tudi člane Rotaract kluba iz Celovca. Tudi sicer bomo naše severne sosede bolj pogosto vabili na dogodke, da se vsi hkrati zavemo, da so meje samo v glavi in da nas kulturne razlike lahko bogatijo, ne ločujejo (tako kot druženje na Ljubelju).

Nadvse se veselimo tudi obetajoče soorganizacije POST-REM dogodka, ki ga bomo izpeljali v navezi z rotaractovci iz Kranja. Vsakega prihodnjega izziva se lotimo z otroško razigranostjo in izpeljemo z odraslo preudarnostjo, zato verjamemo, da bo vsak naslednji projekt še uspešnejši.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja