ROTARACT KLUB LJUBLJANA FENIKS

Rotaract klub Ljubljana Feniks je bil ustanovljen leta 2013. Trenutno šteje 16 aktivnih članov, ki se družimo tako na sestankih kot tudi izven njih. Smo skupina prijateljev, ne zgolj sočlanov, kar se kaže tudi v dobro izpeljanih dogodkih in prijateljskem vzdušju na sestankih. Vedno smo pripravljeni na druženja z ostalimi rotaractovci ter na tkanje stikov v tujini.

PROJEKT

PRE-CHRISTMAS UGLY SWEATER GET TOGETHER PARTY (2018/2019)

“Get Together Party” je naš tradicionalni dogodek, ki je letos potekal že 4. leto zapored.

Ideja “Get Together Party-ja” je nastala na enem izmed sestankov, na katerem smo člani Rotaract kluba Ljubljana Feniks ugotovili, da se Rotaractovci izven uradnih dogodkov ne družimo dovolj.

Letos smo se odločili, da zabavo še nadgradimo in jo tematsko obarvamo, zato smo se odločili, da priredimo prebožično zabavo v božičnih puloverjeh. Odziv naših prijateljev je bil res lep, saj smo na dogodku imeli okoli 60 ljudi, večina pa jih je oblečena v božične puloverje. Tako smo pričarali lep uvod v praznični december, ki se je pričel nekaj dni za našo zabavo. Na zabavi smo zbirali denar za medicinsko odpravo v Zambijo 2019, katere dogodivščine in pomoč, ki jo nudijo, sedaj spremljamo na družabnih omrežjih.

Ponosni in zadovoljni smo, da je za nami še en uspešen dogodek, pripravljamo pa se že na druge, ki jih bomo izvedli v nadaljevanju rotarijskega leta. Eden izmed njih bo dobrodelni turnir v namiznem nogometu, ki ga bomo letos izvedli prvič. Mi že komaj čakamo, upamo, da tudi vi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja