ROTARACT KLUB NOVA GORICA

Rotaract klub Nova Gorica je bil ustanovljen leta 2008. Trenutno šteje 13 članov in 1 kandidatko za članico. V sodelovanju s člani satelitskega kluba RC Nova Gorica Navitas deluje naš klub kot eno. Sestankujemo se dvakrat mesečno v Gostišču Šterk na Ajševici. Po sestanku pa sledi neformalno druženje ob dobrem kozarčku vina, kjer spletamo vedno tesnejše prijateljske vezi.

To rotarijsko leto je za naš klub še posebej pomembno, saj smo v novembru praznoval že 10. obletnico ustanovitve. Ob takšni posebni priložnosti smo se zbrali vsi ustanovni, bivši in sedanji člani kluba, ter v prijetni družbi botrskega kluba RC Nova Gorica ter ostalih RAC in RC klubov obeležili ta dan. Ob okusni večerji, dobri glasbi in prisrčnim programom, smo se spominjali preteklih let. S skupnimi močmi smo praznovanje pripravili na ”teambuildingu” v Lepeni. Najboljše zamisli smo dobili prav s prijetnim pohodom na Krnska jezera.

V začetku decembra smo se tudi letos v sodelovanju z botrskim RC Nova Gorica,  udeležili dobrodelnega teka ”Goricatlon”. V aprilu pa pripravljamo naš tradicionalen projekt ”Dobrodelna velikonočna košarica”, v okviru katerega bomo zbirali hrano in osnovne higienske pripomočke za socialno ogrožene družine na Goriškem. V mesecu maju bomo nas čas posvetili tudi Vseslovenskem projektu  ”Čebelje  Oaze”.  Poskušali se bomo udeleževati čim več  RAC in RC dogodkov, z dobrodelnostjo in dobro voljo pa bomo na tak način še naprej sklepali nova prijateljstva.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja