REM LJUBLJANA

REM oziroma “Rotaract European Meeting” je konferenca, ki se odvija dvakrat na leto in katero vsakič organizira druga država znotraj Evrope. Z namenom mednarodnega povezovanja v okviru E.R.I.C.-a dvakrat letno poteka REM in enkrat letno EUCO. Konference in drugi dogodki omogočajo, da se rotaractovci iz cele Evrope srečajo na enem mestu ter ob tem izmenjavajo ideje in spoznavajo nove kulture. Ponavadi kotizacija za splošni REM paket vključuje E.R.I.C. sestanek (ki je predviden zgolj za E.R.I.C. predstavnike posamezne države), ogled mesta, gala večerjo in hotelsko nastanitev.

Naš REM, ki se bo odvijal v Ljubljani med 5. in 8. oktobrom 2017, smo pridobili v Atenah lansko leto. Od takrat potekajo priprave, katere nam vzamejo ogromno časa, vendar pa se ob organizaciji konference tudi neizmerno zabavamo. REM Ljubljana bo nekaj posebnega, saj je naša glavna tema “zeleno”. To izhaja tudi iz dejstva, da je bila Ljubljana v letu 2016 Zelena prestolnica Evrope. Konferenca bo vključevala tudi delavnice, na katerih boste lahko spoznali mnogo novih stvari, ter večerne zabave. Udeležba slovenskih rotaractovcev je še posebej zaželena na gala večerji, kjer se boste lahko družili z rotaractovci iz celotne Evrope ter zastopali naš distrikt.

Upamo, da se boste REM-a Ljubljana udeležili v čim večjem številu in na takšen ali drugačen način pomagali tudi pri organizaciji.

Se vidimo oktobra v Ljubljani!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja